maanantai 28. helmikuuta 2011

MEININKI OIS NYT JOTAKUINKIN LET'S GO!

Misskeittiö täällä taas hei! Yksikään sana, tai ajatus enää muuttoon liittyen niin sekoan lopullisestikin. Joten päätin siirtää ajatukseni ruuanlaittoon ennen lentelyä kehä kolmosen sisäpuolelle.

Tarvitset esimerkiksi seuraavia aineksia:

Linssejä
Porkkanaa
Perunaa
Purjoa
Rypsiöljyä
Vettä
Ruoka"kermaa"
Sulatejuustoa
Mausteita


Pilko kasvikset (itse laitoin kolme perunaa, kolme porkkanaa, ja lähes kokonaisen purjon) ja huuhtele linssit. 

 Kuullota kasviksia tovi öljyssä.

Lisää vesi (vajaa litra) ja linssit. Mausta oman maun mukaan! Itse laitoin basillikaa, mustapippuria ja aromisuolaa. 

 Virittele jo ruoka"kerma" sekä sulatejuusto valmiiksi (käytännössä älä tee niille mitään).

 Soseuta kunnes kasvikset ovat kypsiä! Voit kaataa vettä ennen soseuttamista pois, jos sitä tuntuu olevan liikaa.

Lisää ruoka"kermaa" (about desi?) ja sulatejuustoa palanen. Kiehauta. Tarkista maku, mausta jos siltä tuntuu.

Tarjoa tuoreen purjon kera. AVOT!

 Kokkailun lomassa ehdin myös kuvata lempparihuulirasvani.

Nivean sävyttävät huulirasvat on ostettu Kiinasta, mutta jospa niitä jostakin myös Suomesta saa? Ja sitten tämä hifistelty versio perinteisestä keltapurkkisesta vaseliinista, eli Rose Lips vaseliini. Ja on muuten parasta!

Meininki on nyt jotakuinkin aika let's go! Toivottakaa mulle tsempit, pliiiiiiis.

HEIPAT!

Ei kommentteja: