sunnuntai 27. helmikuuta 2011

SIMPLY THE BEST

Oijoi, ompas ollut mahtava viikonloppu taas takana! Huomenna otankin sitten suunnaksi Helsingin, ja työt alkavat tiistaina. Iik jännittää.


Eilen istuttiin iltaa ystävän luona, ja käytiin kaupungillakin pyörähtämässä. Itse skippasin humppabaarit, pysyttelin muutaman drinkin linjalla ja tulin aikasin kotia nukkumaan. Kai sitä tässä iässä arvostaa kunnon yöunia jo sitten niin paljon? :D Univelkaa oli nääs kertynyt aika kiitettävän paljon perjantain yövuorosta.

Tässä muutamia kuvia eilisen alkuillalta. 



Huoh, mitkä on nämä käsimerkit?
Tuli vähän ongelmia tuon kelmun kanssa..?

Tänään sit kävin aamupäivästä mummolassa, ja siellähän sitä sitten joutuu taas ihan jonkin verran niitä herkkuja mättämään. En tiiä muiden mummoista, mutta meidän mummo ainakin kyttää että jokaista sorttia tulee varmasti maistettua, heh.

 Mummolan jälkeen, herkuilla kyllästettynä, lyllersin hiihtopolulle. Pitihän sitä kun kerranki oli hyvä keli! Mä en oo oikein ole varma, että mitä mä tuosta hiihdosta olen mieltä. Kai se legendaarinen kouluhuuhti pakotettuna, on jättäny jonkinmoiset traumat meikäläiseenkin. Suksi luisti aluksi ihan tosi hyvin, mutta loppua kohdne vauhti alkoikin sitten taas hiipua. Ja siis ihan voitelun vikahan se oli..

Reilun tunnin tarpomisen (rämpimisen) jälkeen, pitikin tulla kotia ruuanlaittoon. Salaattiin laitoin mm. Kiinasta tuomiani auringonkukan paahdettuja siemeniä. Siellä syödään niitä paljon. Eräs kiinalainen ihmetteli kun raahasin pussi tolkulla noita sieltä kotia, että eikö meiltä Suomesta noita saa. Joo no saahan täältä, mut yleensä niitä tarjoillaan eläimille..




Muuten lautaselta löytyi muussia, mantelikalaa, parsakaalia, ja salaattia! Niin ja ruisleipää!

Jee, tänään tulee taas Idols! Nyt kaivelen esille mun lapsellisen naisellisen pinkin matkalaukun, ja yritän alkaa tuskailemaan tavaroiden kanssa. Tosiaan majottaudun nyt ensin ystävän luo, kunnes asuntokuviot ratkeaa. Ja koska huomenna menen lentäen Helsinkiin, on voimassa (onneksi) 23kg tavararajoitus. Helpottaa pakkaamista huomattavasti :)

ADIOOS!

PS. Kannustakaa Lassi Valtosta! Jaa, että miksi? Koska se on paras!

PPS. Mua ärsyttää suunnattomasti, kun ihmiset huutaa huuto.netissä kohdetta heti kun se ilmesyy, ja nostavat siten tuotteen hintaa, eikä esim. silloin kun kohde on aikaissa sulkeutua. Oon varmaan niin lade, etten ymmärrä tätä logiikkaa, selittäkää? :D

Ei kommentteja: