perjantai 18. helmikuuta 2011

SATS, ELIXIA VAI JOKIN MUU?

En malta odottaa, että pääsen muuttamaan (niin, siis sitten kun se asunto löytyy) ja pääsen taas jumppaamaan! Mun repsahtanut ulkomuoto vaatii urheilua! Shanghaissa meillä oli jäsenyys Tera Wellness Clubille, jossa oli ihan hyvät puitteet kuntoiluun. Ryhmäliikunnasta löytyi mm. Zumbaa, Bodyjamia, Bodypumppia ja spinniä. Mainittakoon muuten että spinning tunnit oli jaettu kahteen tasoon a ja b, ja b tason tunnilla ei istuttu satulassa kertaakaan. Ei ollu heleppoo. Niin ja heh, osa kiinalaisista naisista kävi jumppamassa farkut ja villapaidat päällä. Poikaystävä oli nähnyt myös joskus salilla naisia korkokengissään. Tyyli ennen kaikkea toki!

No nyt mulla onkin salin vaihtoehdot hakusessa. Lähinnä olen yrittänyt katsoa saleja, jotka tarjoaisivat BodyAttackia, koska se on vaan niin minun juttu. Kuopiossa kävinkin LadyLine salilla, ja eniten kävin Bodycombat ja Attack tunneilla, tykkään tosin myös stepistä. Joten noita nyt ainakin pitäisi päästä harrastamaan.




LadyLineja Helsingissäki näyttää olevan usempia, ja tykkään että kyseiset kuntosalit ovat tarkoitettua vain naisille. Olen nimittäin kuullut useastakin lähteestä, että joillakin saleilla naiset on parhaimpiinsa tälläytyneenä, ja ihmiset jotka ovat tulleet vain kuntoilun takia salille, noh, eivät välttämättä ehkä hirveästi arvosta sitä. Mutta jokainen toki tyylillään. Herttoniemestä näyttäsi löytyvän myös Attackia, ja onhan se toki sen verran hyvä, että muutaman kerran viikossa voisikin Herttoniemeen raahautua harrastamaan. Yritin löytää netistä tietoa, mitä maksaisi kaikille Helsingin LadyLine saleille maksava jäsenyys, mutta en onnistunut löytämään tietoa. 12kk jäsenyys on 74euroa/kk, ja 24kk 69euroa/kk.


Muutama ystävääni käyvät Satsilla, ja ovat kokeneet jumppatarjonnan huonoksi. Ja kuulemma sali on myös tupeten täynnä, ja jumppiin vaikea päästä. Tämä tosin taitaa olla lähes joka salin ongelma, koska kilpailu on kovaa, ja jokainen kuntosali näyttää haalivan jäseniä enemmän kuin mihin salin resurssit riittävät. 12kk Silver-jäsenyys on 72 euroa/kk, ja oikeuttaa kaikken pk-seudun Satsien käytön.


Elixia näyttää tarjoavan vain "omia" tunteja, joten LesMillsiä ei lukujärjestyksessä näy. Varmasti kuitenkin aivan vastaavia tunteja kyseinen kuntokeskus tarjoaa. Netissä näyttäisi olevan puolesta ja vastaan kirjoituksia kyseisen salin suhteen, mutta niin on varmaan jokaisesta salista. Ilmeisesti kuitenkin myös Elixian iltatunnit ovat tupaten täynnä. 12kk jäsenyys 77euroa/kk, ja 24kk 73euroa/kk. Elixian sivuilta en löytänyt tietoa siitä, onko mahdollista käyttää kaikkia pääkaupunkiseudun Elixioita.


Heh, eikö nämä vaihtoehdot ikinä lopu. No, Motivus näyttäisi tarjoavan myös monipuolisia jumppia, ja plussana silmiini pisti Motivus Army-jumppa. Mitä hirveämpää rääkkiä, sitä enemmän itse tykkään. Yritin lukea sivuilta hintatietoja mutta olisin nähtävästi tarvinnut suomenkielen tulkin tulkkaamaan minulle, koska en ottanut mitään selvää kyseisestä hinnastosta. Oli alekausia, oli kertakorttia, oli kk-korttia oli mitä kaikkea...


Export Fitness kuntokeskuksen löysin, kun yritin etsiä saleja jotka tarjoavat BodyAttack tunteja. Ja täältähän sitä löytyisi. Tosin muuten lukujärjestys on aika LesMills painotteinen. Itse kuitenkin liputan LesMillsin puolesta, ja pidän siitä että ohjelma on sama aina sen kolmisen kuukautta. Kun ohjelman oppii, saa siitä helpommin enemmän irti, kun aikaa ei mene askelkuvioiden miettimiseen. Helsingissä kuntokeskus sijaitsee Salomonkadulla, eli keskeisellä sijainnilla. Ainut vaan että työpaikkani sijaitsee Pohjois-Helsingissä, ja asuntoni, no, en tiedä vielä missä. Hinta 69euroa kuukaudessa, ja mikä parasta, ei mitään 12kk tai 24kk sopimuskausia! Laitan kyllä vakavasti harkintaan tämän salin, kunnes vain asuntoni sijainti ratkeaa!

Hyviä vinkkejä otetaan salin suhteen vastaan! Olisi paljon helpompaa, kun olisi vain yksi vaihtoehto :)

Ostin muuten tänään uuden Nokian C7 puhelimen. Uutuudenviehätys katosi noin about sekunnissa, kun huomasin, että en osaa käyttää sitä. No reeniä reeniä, tässäkin suhteessa.

(Kuvat lainattuja)

Ei kommentteja: