torstai 17. helmikuuta 2011

PENKKARIT VM. 2005

Koska tänään taas tuhannet abiturientit sulloivat itsensä rekka-autoihin, olivat jäätymiskuoleman partaalla ja sitä ennen hölmöilivät kenties kännipäissään koululla ja aukoivat päätään nuoremmille, ajattelin laittaa jakoon penkkariasuni vuosimallia 2005.


Onnistuin löytämään tähän hätään yhden ja ainoan (ja erittäin imartelevan kuvan), mutta itse ajatus liene kuvasta tulee selville. Libressenähän sitä mentiin. Kyseinen pukuhan on niiitänyt (kyseenalaista?) mainetta nimittäin aikoinaan "erään nuorison suosiman galleriasivuston" päivän kuvana, ja luultavasti sen myötä kuva puvusta vilahti myös jossain ajankohtaisohjelmassa vuosia sitten (ja toivon ettei se ollut juttu nuorison alkoholinkäytöstä, tyyliin "vedetään nollat tauluun ja lähdetään libressenä kaupungille").

Kyllähän sitä aika kovasti "NOLLAA" huudeltiin, mutta totuushan toki oli se että siitä ne kunnon opiskelut vasta alkoivat. Päivä oli kuitenkin hauska ja ikimuistoinen, vaikka ei suinkaan yhtä ikimuistoinen kuin seuraavana päivänä startannut abiristeily, buffetissa tais olla free flow ja, no ei siitä sitten sen enempää..

PS. viihdettä torstai-iltaan. Tuksun ja Arton avoimet facebook profiilit.. huoh.

Ei kommentteja: