sunnuntai 20. helmikuuta 2011

MR. NOBODY

Heipat! Eilinen meni mukavissa merkeissä ystävän luona iltaa istuen, syöden ja leffaa katsoen. Laitettiin aivan parasta salaattia, ja ostettiin toki leffakarkit, joista siis perinteisesti yksi oli enää jäljellä, kun leffaa aloimme katsomaan, heh. Ja koimme mielestämme suurta vääryyttä kun Mr. Mallorca tippui Putous-sketsihahmokisasta, Munamies olisi saanut meidän mielestämme lähteä. No elämä on ja se jatkuu.

Leffaksi valitsimme Jared Leton tähdittämän Mr. Nobdy, ja no, meillä tais mennä aika enemmänkin juoruiluun kun itse leffan katsomiseen. Ajatuksen kanssa katsottuna varmasti hyvä leffa, mut me ei nyt ihan sitä fiilistä leffasta saatu.


Ripsienpidennykset helpottaa kyllä taas niin kovin elämää! Puuterit vaan naamaan ja menoksi, ei tartte aikaa käyttää muutoin ehostukseen. Päälläni oli yksi Shanghain lemppariostoksista, nimittäin kuvassa näkyvä pitemmänmallinen paita, jonka poistin eräästä outletistä. Kyseisestä kaupasta olen tehnyt muitakin huippuja löytöjä (halvalla!) ja samoihin vaatteisiin olen törmännyt mm. Asoksen ja Nellyn nettikaupoissa. Tuolla outletissä, jokaista vaatetta löytyykin vain yksi kappale, ja ilmeisesti ne ovat mallikappaleita, tai siten niissä saattaa olla joku pieni virhe, esim ompelussa. Tuo kyseinen kauppa on kyllä ihan lempparein koko Shanghaissa, ja paljon varsinkin länsimaalaiset sieltä vaatteita ostelevatkin.

(Syy miksi harvemmin otan itsestäni kuvia; mulla puuttuu hovikuvaaja, ja nämä itsestä otetut kuvat on just "tämmösiä"...)

Illan ruokalistalta löytyi kanasalaattia. Ja oli muuten hyvää!


Tänään sitten päivällinen koostuu muun muassa alla olevia aineksia käyttäen! Ja on näitä muuten etsittykin, neljässä eri kaupassa piti käydä. Ja pahoin siltikin pelkään, että riisiviinin kanssa menin metsään. Kyllä mullakin riisiviinit löytyy, mutta taitaa tuo kyseinen olla lähinnä juomiseen eikä ruuanlaittoon. No katsotaan, mitä noista saa aikaan :)



Ps. Never ever again tuota riisiviiniä. Kiitos vaan Tairyo-teppanayki, ja free flow.

Pps. Vaikka kylläkin haluan teppanayki ravintoloita myös Suomeen. Niistä voisinkin juttua kirjoitella tässä taasen joskus. Jep.

Ei kommentteja: