keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

KÄVIN JUST HAMSTRAMASSA JODITABLETTEJA..

Niin, tai sit en käynyt. Mä en kessttä välillä suomalaisia. Kävin sentään tekemässä jotain muuta terveyteni hyväksi, nimittäin liittymässä salille. Kävin Combatissa, ja sykkeet paukku katossa, vaikka en olevinaan kunnolla edes hengistynyt. Ehheh, eiköhän tää urkkaura tästä vielä urkene. Eli urkkajuttuja luvassa.


Liityin pähkäilyn jälkeen Esport Fitness-salille, joka sijaitsee muutaman minuutin pyöräilymatkan päässä asunnostani. Lisäksi salille ei tartte ottaa mitään kytkykauppoja tyyliin ota kuukausi, maksa kaksitoista, vaan jäsenyyden voi lopettaa vaikka kuukauden treenaamisen jälkeen. Tykkään myös lukkarista koska siellä on paljon LesMillssejä, ja tilat on avarat ja siistit.




Reenin jälkeen varsin maistui jälkiuunipalat ja maitorahka kera mansikoiden ja soijarouheen.

Ja niin, mulla on ainakin aamuisin ongelma! Pitäis vetää nähtävästi jalkaan luistimet ja illalla kumpparit. Kun tekee perinteistä kasista neljään toimistotyötä sopivien kenkien valinta tuottaa hankaluuksia. Aamulla saa kävellä kieli keskellä suuta, ja iltapäivällä saa kahlata loskassa. Muutamana talvena arkikenkinä olen käyttänyt vain ja ainoastaan kirppareilta löytyneitä suomalaisia vanhoja nahkasaappaita. Hintaa on ollut muutamasta eurosta kymmeneen euroon, ovat vuorellisia, ei muuten tartte luikastella hyvän pohjan ansiosta, ja eivät myöskään kastu loskassa. Ja olen sattunut löytämään vielä varsin mukavan näköisiä yksilöitä. Suosittelen.


Niin ja ihmettelempä vaan että, jos omistaa viidet silmälasit niin miten voi olla mahdollista ettei löydä niistä yhtiäkään. Pitäs päästä tsiigailee nimittäin Annee ja Ellua. Ellu on varsin mun idoli koska 1. meillä on sama nimi ja 2. me ollaan käytännössä molemmat psykologeja.

Ps. Sain eilen vihdoin loppuun Eppu Nuotion Varjo-kirjan. Älkää lukeko, loppu oli niiiiin huono!

Ei kommentteja: