tiistai 15. maaliskuuta 2011

I LOVE FRESH FLOWERS

(Kirjoitin ensin otsikkoon että "I love fresh lovers"...enkku kymppi!)


 Kaikki viherkasvit vielä asunnostani puuttuvat, mutta onneksi asuntoni vieressä on kukkakauppa, josta saa tuoreita leikkokukkia. I like!

Tänään sain ensimmäinen ystävän uuteen asuntooni käymään. Päätin taas leikkiä misskeittiötä ihan sen kunniaksi.


Pohjan ostin laiskana valmiina. Paiston pohjaa tovin ennen täytteiden laittamista. Täytteiksi laitoin kalkkunaleikettä, paprikaa, purjoa, fetajuustoa ja hieman juustoa.

Lisäksi laitoin piirakkaan kolme munaa, desilitran verran ruokakermaa, reilun pari desiä maitoa sekä mausteita, kuten paprikajauhetta, mustapippuria, ja valmista maustesekoitusta.

Ja hyvää tuli! Koko piirakasta ei ole enää kovin paljoa jäljellä.. :D Tällä reseptillä teen lähes aina piirakat, täytteitä vain vaihdellen.

Nyt kaikki muutkin kaverit kylään, täällä teitä odottelen :)

Ps. Löysin alennuksesta Satumetsä sarjaa. Alennus johtui sitä, että sarjan tuotanto lopetetaan (tai ainakin laitetaan tauolle). Ja pitihän se ostaa koko neljän hengen astiasto kerralla (lukuunottamatta isoja lautasia, koska minun mielestä ne on enemmänkin seinälautasia järkyttävän isolla koollaan, mutta ehkä hankin ne vielä myöhemmin jos satun löytämään). Tykkään kyllä mielettömästi tuosta astiastosta!

PPS. Huomenna aloitan lenkkeilyn ja viimestään ensi viikolla aloitan jumppaamaan. Pakko päästä kesäkuntoon! Nyt on löysäilty jo ihan tarpeeksi kauan, uudessa työssä olen jo viihtynyt kahden viikon verran ( vaikkakin vieläkäkin on vehkeet levällään, ja takki jokseenkin auki..), ja muutto on vihdoin saatu alta! Ja rakastan kyllä suuresti tätä asuntoani. Vielä kun poiifrendin sais kotia, niin olis muchos bueno.

Ei kommentteja: