sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

I LOVE MY NEW APARTMENT!

Olen eniten iloinen! Asunnossa on viimeinkin tavarat paikoillaan, ja huonekalut koottuna. Pidän väreistä, ja se näkyy myös asunnostani. Tässä muutama kuva olohuoneesta sekä makuuhuoneesta:





Olohuoneessa vanhaa on verhot ja matto. Sohvan ostin käytettynä (Askon alunperin), senkin Jyskistä sekä tv-taso ja "porrashyllyn" Ikeasta. Olkkarista puuttuu vielä kaikki viherkasvit. Ja tulppaanit! Maljakko on jo niitä varten nostettuna olkkarin pöydälle. Olkkarin pöydässä on lasitaso, ja sen alla vedettävä laatikosto. Päädyin isoon sohvapöytään, koska viime vuonna ostamani keittiönpöytä ei mahtunut asuntoon. Taulut ovat vielä ripustamatta, sekä pitäisi hankkia vielä muutama sohvatyyny lisää.

Makuuhuoneessa vanhaa on toinen verhoista ja lamppu. Uutena ostin sängynrungon Ikeasta, jonka ilmettä hieman kohensin. Siitä tuli jopa parempi kun osasin odottaa. Laitan vielä illemmalla projektista valokuvia tänne. Lipaston huusin huuto.netistä, ja rekin ostin Ikeasta. Yöpöytä ja valo pitäisi vielä hankkia, sekä muuttokuormasta oli jäänyt iso kankainen "taulu". Voi olla että teen samanlaisen Marimekon Ruusupuu kankaasta. Makuuhuoneesta puuttuu lisäksi vielä matot sängyn vierestä.

  Lisäksi vielä pitäisi hankkia mm. kattolamput eteiseen sekä keittiöön. Ja kylpyhuoneeseen pitäisi vielä keksiä jotain sen ilmeen piristämiseen. Muovimattoinen kylppäri ei luonnollisesti ole mikään se kaunein mahdollinen.

Keittiö asunnossa on uusi, ja siitä tykkään myös paljon. Huh, nyt aion huilata koko loppuillan. Oon meinannu helistä henkisesti tämän viikonlopun aikana ehkä 100kertaa. 

Mitäs tykkäätte? :)

4 kommenttia:

Linnea kirjoitti...

Löysin blogisi jokin aika sitten ja jäin seuraamaan sitä, koska kiinnostuin muutostasi. Muutto- ja sisustuspostaukset on parhaimpia! Kivalta kämpältä vaikuttaa!:) Kysyisinpä vielä, että pysyykö tuo Ikean porrashylly pystyssä ihan noin vain? Olen monta kertaa ihastellut kyseistä hyllyä, mutta olen kuvitellut, että se pitää kiinnittää seinään, jotta se pysyy pystyssä?

Elina kirjoitti...

Moikat, kiva kun jäit seuraamaan :) Kämppä on kyllä varsin kiva, siitä tuli jopa parempi kun osasin odottaa, oon nimittäin aika uuno näissä sistusasioissa. Ohjeessa oli viimeisenä vaiheena hyllykön seinäänkiinnitysohjeet, mutta hyvin näyttää pystyssä pysyvän ilman kiinnitystäkin. Samanlaisen hankin myös kylppäriin, ja siihen on lastattuna aika paljon painoa myös :) Tuo on mainio myös kukkahyllynä, kuhan vaan olisi nyt niitä kukkia! :D

Sara kirjoitti...

Kivan oloinen kamppa ja tosi hienosti sisustettu! Kylla tuollaisessa kodissa viihtyy :) Harmi vain, etta makkarissa nayttaa olevan vain tuo pikkuikkuna.

Itselleni tuli muutto asuntolaan pariksi kuukaudeksi, mutta jospa sitten toukokuussa loytyisi uusi koti ja minakin paasisin taas sisustamaan!

Elina kirjoitti...

Siellä on onneksi tuolla verhojen takana vielä ikkuna, tosin vain sellainen puolikkaan ikkunan kokoinen :)

Kovasti kyllä odotin tätä muuttoa, Kiinassa ja Kiinan jälkeen tuli asuttua puol vuotta matkalaukkuelämää, ja se oli kyllä aika tosi rankkaa.