tiistai 12. huhtikuuta 2011

MY BEDROOM

Moikat! Tänään on vuorossa sit makkari. Jonkun verran kuvia täällä onkin ollut jo makkarista, mutta nyt sitten kaikki kuvat yhdessä koossa. Sängystä voi lukea lisää täältä . Makuuhuone on jokseenkin tylsä mieleeni, mutta eipä siellä tule aikaakaan vietettyä kun öisin.







Sänky Ikeasta
Lipasto Haddadin Antiques:ta
Rekki Ikeasta
Yöpöytä Kirpparilta
Valaisimet Ikeasta
Verhot Ikeasta/Anttilasta
Sistustustaulu Vallilan Kaktuskukka-kankaasta
Kello tuliainen Kiinasta

Makuuhuoneen yksi (tai kaksi) miinuspuolta on sen hämäryys, nurkassa on vain yksi puolikokoinen ikkuna, sekä lisäksi yksi pieni ikkuna (josta on suora näköyhteys naapurin olohuoneeseen). Lisäks ikkunoissa on olemattomat tiivisteet, ja tuolla on pirun kylmä! En ole sitten saanut vielä aikaiseski tiivistettyä niitä. Säilytystilaa on mukavasti, vaikkakaan ei yhtään liikaa.

Kävin tänään Attackissa, joten huominen tulee olemaan urheilujen suhteen huilipäivä. Teen juuri niinkun ei pitäis, eli paljon hyppyjä yms. päkiöillä, joten pohkeet kaipaa aina Attackin jälkeen yhden huilipäivän.

Ja unohdin sitten, että tänään on viimeinen ennakkoäänestyspäivä. Koska kuulun Pohjois-Savon vaalipiiriin, ja en ole ensi viikonloppuna siellä äänestämässä, jää ääneni antamatta. Oisin voinu ny ees pikkasen skarpata asian suhteen...

Mitäs tässä Ritari Ässä, nyt meen makaamaan äksänä sohvalle.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

A fly in the ointment.

Elina kirjoitti...

No eipäs muuten mun mielest!

Anonyymi kirjoitti...

mita olin etsimassa, kiitos