maanantai 4. huhtikuuta 2011

PUB HEINÄHATTUA JA PANDOORAA

Varsin let's go meinineissä olin jo kotona!

 
 Tarkkasilmäisimmät ehkä huomaavat, että oltiin tuollaisilla teemakutsuilla.



 Ja matkamme keskustaan kulki vanhan kotikatuni, eli Vaasankadun, läpi

 Ooon aina salaa haaveillu vierailusta Pub Heinähatussa, joten sinne vei matkamme.



 Oi, ihana (NOOT) entinen kotiporttini!


 Missattiin toki viimeinen metro, joten matka jatkui bussilla.
 
 Kattomaan Pandooraa Onnelaan.

 No mehän haluttiin kuulla ysäreitä, ja koska Pandora ei sitä meille tarjoillut mentiin tanssimaan ysärijytää alakertaan.  Mulla on myös teoria siitä, että jos tanssii tarpeeks huonosti dj kaasuttaa koko tanssilattian tuolla kaasulla, ettei kenenkään tartte hävetä tanssijan pulesta. Tää perustuu ihan empiirisiin havaintoihin, mulle nimittäin käy usein just noin.
Sit mietittiin, että ehkä meidät on jo aika nähty, ja muutenkin, ei vanhat enää jaksa.

Ennen lähtöä muistettiin kuitenkin ettei olla käyty laulamassa pravuuriamme "Krokotiilirokkia" ja käytiin pyytämäsä karaokemieheltä, että pliis anna meidän laulaa, vaikka karaoke mesta oli jo menossa kiinni. No varmaan meidän savolainen charmimme puri ja saatiin kun saatiinkin vetää vielä biisimme. Tyhjälle salille toki, mutta jäipähän enemmän tilaa laulun ohella juoksemiseen. Laulun jälkeen joku portsari tuli mörisemään, että karaoke on mennyt kiinni, ja me väännettiin jottain savoks, ja sitten ei ollukkaan mikään kiire enää sieltä pois :D

No ja, koska kaikkia kuitenkin kiinnostaa. Alkoholilla oli varsin vähäinen vaikutus illan tapahtumiin. Vastaus löytyy luultavasti pohjavedestä tai jostain muusta, ja siten siitä että no myö ollaan savolaisia! Joku kysykin että "OOTTEKO SAVOSTA?".Tämän se nähtävästi sit teettää, jos käy kaks kertaa vuodessa baarissa.

Sunnuntain kruunasin ristikkoperunoilla ja nauravilla nakeilla! 

Ps. Joku tuli vissiin vähä iskemismielessä virittämään keskusteltua ja kysyi että "Häviskö HIFKi?" Vastasin siihen että "KALAPAAAAA", ja kappas, tyyppi hävis aikalailla alta aikayksikön. Hyvä tapa siis karkoittaa kaikki ällöttävät Helsinkiläiset.

Ei kommentteja: