perjantai 6. toukokuuta 2011

VAPPUA JA TUPAREITA VIHDOINKIN!

Heeello!
Tänä viikonloppuna pysyn niiiin kotona yksin kyyhöttäen! Ja urkkaan kaikki viime ja tän viikon "rästit".

Viime viikolla vietettiin vihdoinkin mun tupareita yhdistettynä Vappuun. Ja olipahan muuten aikamoiset pirskeet. Tuparit on mulle ainakin yhtäkuin hyvää ruokaa eli menuusta löytyi:

- Broilerisalaattia
-Kalkkunapiirakkaa
-Patonkia ja levitteitä
- Juustoja ja keksejä
-Kolmen suklaan kakku
- Suklaamuffinsseja
- Munkkeja
- Sipsiä ja dipsiä
- Namusia






Muffinsien ohje löytyy blogistani täältä. Lisäsin vielä muffinseihin kuorrutteen jonka tein tuorejuustosta, valkosuklaasta, sokerista ja elintarvikeväristä.
Kalkkunapiirakan ohje löytyy myös blogistani eli täältä.
Ja ohjeen kolmen suklaan kakkuun puolestaan otin Sara La Fountainin ruokablogista eli täältä.

 Seuraavana päivänä suunnattiin jäljelle jääneiden herkkujen kanssa Ullanlinnanmäelle. No mutta tässäpä muutamia kuvia vappu/tuparimeiningeistä.

 Sain ehkä iiihan täydellisen kimpun vappukukkia! Lisäksi ihanat ystäväni olivat ostaneet minulle lisää Satumetsä-sarjan astioita <3

Tällä mentiin! Party Rock Anthem soi ehkä noin sata kertaa illan aikana. Kuvia on jotakuinkin muistikortillinen, mutta en ole ihan varma haluavatko ystäväni tallentua blogiini muuvvseineen, nimittäin tanssilattialla nähtiin jos jonkinmoista liikettä :D. Otettiin silleen "alkuiltapainotteisesti" eli juhlat alkoivat neljältä. No siinä vaiheessa kun vihdoin puoli viiden aikaan aamuyöllä selvittiin takaisin kämpille, tajuttiin että suunnitelma oli kussut ja aika voimakkaasti.

Kotimatkalla baarista huomioni tjohonkin suhkot mielenkiintoiseen näkyyn..

Hahhaha, tää oli kyllä Vapun paras :D

Aamulla heräsin kahdeksalta, kahden ja puolen tunnin unien jälkeen, siivoamaan ja pakkaamaan eväitä piknikille. Jossain vaiheessa aamupäivää sitten vihdoinkin selvittiin paikalle, ja oltiin sen verta hyvissä ajoin, että saatiin hyvät paikatkin vielä. Toisilla oli lasissa kuohuvaa, mutta itse päätin keskittyä vaan jaffaan ja syömiseen. Siinä muutama toveria sitten olikin taas aika hyvissä myssyissä :D
Yo vuosimallia 2005.

Kaikilla oli siistit vappupallot, joten halusin ehdottomasti myös oman! Ja pian sellaisen löysinkin.

 No tiistaina kun tulin töistä kotia niin vappupalloni oli sitten vaeltanut eteisestä olkkarin sohvalle istumaan :D

Juhlat oli niinkin vauhdikkaat että mullahan on nyt sitten mennyt tää koko viikko toipuessa. Äänikin hävisi ja tuli keskiviikon kohdilla takaisin. Torstaina sain raahattua itseni vasta urheilemaan.

Huh. Kiitos vielä kaikille pilleistä, oli kyllä kerrassaan mahtavaa!

Ps. Kolmen viikon päästä muutamaksi viikoksi Kiinaan. Huippua!

Ei kommentteja: