keskiviikko 18. toukokuuta 2011

PELIEN JÄLKIPUINTIA!

Pelien jälkeen on taas virallisten ja epävirallisten puintien aika. Siis voinko sanoa virallisen ja epävirallisen mielipiteeni asiasta.

NO VOI NY SAAAAATTTAANNNN.....
Monen tappion ja tuskasen vuoden jälkeen Suomi voittaa MM-mestaruuden, ja nyt käydään puintia siitä että jengi (pelaajat) on kekkuloinu kännissä. OHO!  Ihan kännissä sitten!

Yks kävi vähän mekkaan päin rukoillen lentokentällä ja pari muuta halaili aika tukevasti presidenttiä.
Samalla aikaa, noin en tiedä kuinka, monta suomalaista kiipeili pitkin presidentinlinnan kattoja, ui suihkulähteissä, pisti tavaraa paskaksi, kuseskeli sinne minne sattuuu jne jne.

No toki urheilijat ovat esikuvia lapsille ja nuorille, mutta noin niinkun vaikkapa esimerkkinä mietin, että kuinka monen lapsen tai nuoren vanmehmpi käyttäytyy lähes PÄIVITTÄIN edellä kuvatulla tavalla, ja vielä vuodet läpeensä. On siinä sitten vedetty pulkkaa tai jotain muuta, mutta silti. Ja voin veikata että ne omat isät ja äidit ovat niitä suurempia esikuvia kun muutama lätkäpelaajaa. Oisko siinä asia, jota voisi ja kannattaisi mielummin lehdistössä repostella?

Jos nyt joku lätkäpelaaja kikkaloi pari päivää vuodessa umpitunnelissa juhlien maailmanmestaruutta, niin kellä on oikeesti olalle koputtamista? Sponsoreista ainostaan Finnair, oli ottanut linjan ettei asiaa kommentoi, koska asia ei heille kuulu. Jopa pääsponsori kaljamerkki KOFF:n edustaja oli ollu sitä mieltä että meni yli :D HAHA, kukahan ne jatkojen kaljat on muuten tarjonnut..
On taas vissii ollu kukkahattutädit vauhdissa.

Ps. Iltasanomien sivuilla oli isot jutut revitty siitä kun kultajuhlista kotiutuessa oli alaikäisiä lapsia jäänyt junan kyydistä, kun tilaa ei ollut. Äiti oli toki sitten hädissään ottanut yhteyttä Iltasanomien toimitukseen. Kysymys kuuluukin oliko alaikäisten lapsien "heitteillejättö" Vr:n vai huoltajien vika?

Terveisin. Terveysalan ammattilainen joka ei missään nimessä kannata alkoholin liikakäyttöä, mutta jokin roti nyt sentään!


PPS. Kuuden puoleen hallitusneuvottelut? No pyytäkää samalla ny ne loputki puolueet mukaan?

(Kuva täältä)

Ei kommentteja: