sunnuntai 29. toukokuuta 2011

SHANGHAI DAY 2.

Päivä alkaa olla pulkassa. Kello on nimittäin Kiinassa jo yli yhdeksän illalla. Tavarat on edelleen matkalla, tosin saatiin tänään kaksi puhelua, että tulossa ovat. Ilmeisesti tulevat sitten yöllä.
Tänään käytiin pyörimässä French Consessionille. Siellä Pupsi kävi parturissa, ja käveltiin siitä Jing'an temppelille (joka oli muuten floppi). Siitä käveltiin Nanjing Roadia pitkin People's Squerelle ja lopulta tultiin kierrellen kotia. Koko tuo keikka kesti viitisen tuntia, ja voin kertoa että veti hapoille. Matkalla käytiin kaupoissa, syömässä ja katseltiin ympäriinsä.

Keli oli mitä mainion, paikoin taisi olla jopa lähemmäs kolmeakymmentä asetta lämmintä. Tosin kaupungilla korkeiden rakennusten välissä ei aurinko päässyt kovin pahasti porottamaan. Kiinalaisten hellemuoti on myös jotain uskomatonta nimittäin pitkät vaatteet päällä tykitellään ja sateenvarojen alla.

[EDIT] Yrittäessäni lisätä kuvia tähän rakkaaseen blogiin, onnistuin nähtävästi hävittämääm puolet tästä postauksesta, koska ei näytä olevan kovinkaan helppoa tämä blogin pitäminen täältä ihanasta sensuurin mekasta Kiinasta.....

Ei kommentteja: