sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

PIKAISET MOIKAT SHANGHAiSTA!

Heii, pikaiset tervehdykset. Eilen oltiin tosiaan kuvaamassa musiikkivideota, ilmeisesti MMTV:lle. Oli kyllä taas ihan mielenkiintoista, varsinkin kun eilen tuli vettä kun esterin perseestä. Kivointa päivässä oli kun meidät kaikki meikattiin, ja tukat laitettiin (jotka sitten toki lässähtivt kuin satoi...). No video kuvattiin silti ulkona. Meidät laitettiin mm. tanssimaan perinneasuisten ihmisten kanssa Pudongin rantaan, ja Bundilla meidän puolestaan piti poseerata varsin kiinalaisittain (överisti) samalla kun joku kiinalainen kuuluisa mieslaulaja "otti" meistä valokuvia. Kolmanteen kohtaukseen olisi kuulunut taas me (länsimaalaiset) tekemässä jotain morsiuspukuihin pukeutuneiden neitosten ympröimänä, mutta sateen takia kuvaukset jouduttiin keskeyttämään.

Tänään ollaan syöty sitten koko päivä....... Kaks kertaa kävästiin nimittäin all-you-can-eat mestoissa, ensin intialaisessa ja sitten brasilialaisessa. Voin kertoa että räjähdän ihan justiisa. Shoppailtiin myös vähän taasen.

Huomenna lähdetään aikaseen Yellow Mountainia päin. Eli patikointia ja hot springejä luvassa. Nyt pitääkin lähteä pakkaamaan, että jaksetaan aamulla änkäytyä 5 tunnin bussimatkalla vuoria kohti. Viivytään reissullamme kaksi yötä, joten palaillaampas ensi viikon puolella :)

Ei kommentteja: