perjantai 17. elokuuta 2012

HEEEIJ!

Palasin nähtävästi pitkästä aikaa blogin ääreen! Ajattelin itseasiassa näpytellä muutaman postin jo aiemmin, elämäni ensimmäisen 4 viikkoisen palkallisen loman ja kaiken sen tekemättömyyden kunniaksi. Tai no mun mielestä 6 koneellisen peseminen pyykkiä ensimmäisen kahden lomapäivän aikana tekemisen puutteesta on juurikin sitä tekemistä. Lomaan on kuulunut jokseenkin harmittavan paljon vesisadetta, mutta myös mahtava lomamatka Roomaan ja loppuloman rentoutuminen landella. Nyt vielä kaksi päivää lomailua, ja maanantaina paluu sorvin ääreen.

Voisin tehdä ihan erillisen postin vielä kuvineen tuosta Rooman matkasta, oli se sen verran mieletön matka. Tänään olenkin rentouttanut itseäni poimimalla lähes kaikkea mitä täällä landella saa revittyä irti eli karviaisia, herneitä, mustikoita ja mustaviinimarjoja. Laiska se töitään luettellee, on nimittäin joka paikka kipeänä makaamisesta, ja kahdet päikkärit (vähintään) on kuulunut mun viimeisen lomaviikon päiväjärjestykseen. Salijäsenyydenkin irtisanoin kesäksi, ajattelin panostaa pyöräilyyn ja juoksuun. No, lenkillä olen käynyt ehkä sen kaksi kertaa ja pyörästä on löystynyt ketjut, joten sillä ei voi ajaa. Ja sit kun on satanu vettä ja ja.. Moikka vyötärömakkara!



No ei mennyt mustikkametässä perse pitkälä metässä kyykkiminen tänään hukkaan. Litran verran löysin mustikoita, jotka piti taikoa välittömästi piirakaksi. Mun mielestä toi vaniljakastike on se pääjuttu kaikissa näissä marjasysteemeissä, ei niinkään se itse torttu. Eli sitä kastiketta pitää olla ja paljon!

Tänään on muuten sikkekovajuttu Siilinjärven kylällä kun Dingo esiintyy torilla illalla! Ja huomenna markkinat. Voe tätä maalaiselämää!

Ei kommentteja: